Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
dorub
|
Scris: Vin, 08-Feb-2008 10:42 |
|
Membru din: Joi, 13-Oct-2005 13:33 Mesaje: 21 Locaţie: Galati, Romania
|
|
Salutare,
Am urmatoarea situatie: S-a adaugat o noua valoare la o caracteristica de Variant Configuration si se doreste modificarea tuturor comenzilor de vanzare in sensul shimbarii valorii acelei caracteristici de la vechea valoare cea noua. Deci o singura caracteristica, o singura valoare.
Am folosit pt. asta BAPI_SALESORDER_CHANGE si desi mesajele de return sunt toate de succes de fapt nu se schimba nimic in comanda.
Folosesc desigur BAPI_TRANSACTION_COMMIT. Versiunea de SAP e 46.C. S-a mai intalnit cineva cu situatia asta ?
Doru
|
|
| Sus |
|
 |
|
dorub
|
Scris: Vin, 08-Feb-2008 13:04 |
|
Membru din: Joi, 13-Oct-2005 13:33 Mesaje: 21 Locaţie: Galati, Romania
|
|
Am rezolvat-o.
Am luat de bune mesajele de succes si pe fatpul ca foloseam un program de update furnizat de SAP prin Nota 562124 dar la o verificare mai atenta am descoperit ca in tabela parametru "order_item_inx" nu se completeaza campul "po_itm_no" cu 'X'. Acum functioneaza normal.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Costin Albu
|
Scris: Vin, 08-Feb-2008 18:52 |
|
 |
| Site Admin |
Membru din: Lun, 19-Mai-2003 12:03 Mesaje: 324 Locaţie: Bucuresti
|
|
Interesanta eroarea (si rezolvarea). Am mai intalnit si eu BAPI-uri ce dadeau mesaje de eroare cu MESSAGE astfel incat iti "omorau" tot programul.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|