Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Mihaela
|
Scris: Mie, 27-Oct-2004 14:23 |
|
Membru din: Mie, 29-Oct-2003 16:50 Mesaje: 160 Locaţie: Bucuresti
|
|
m-am uitat. Nu am nici una din tabele. Exista intr-adevar una: SXCONVERT si care are functia: SX_OBJECT_CONVERT_RAW_TXT.
Am vazut acum ca mai este o tabela: SXFORMATG si aici cred ca trebuie ca am TXT. Te poti uita putin la tabela asta?
_________________ Mi_
|
|
| Sus |
|
 |
|
dca
|
Scris: Mie, 27-Oct-2004 15:03 |
|
|
|
Eu n-am TXT in SXCONVERT, iar SXFORMATG o am goala.
Vad ca acolo, in tabela SXCONVERT se tin convertoarele. Imi imaginez ca daca ai avea o inregistrare ALI / TXT / SX_OBJECT_CONVERT_ALI_TXT ar ajuta. Eu nu am asa ceva. ALI vine de la ABAP List.
Ce pot sa-ti spun e ca lista derulanta din SCOT se construieste din tabela SXCONVERT2 la mine. Chiar am facut o proba adaugand o linie si am regasit-o in lista.
Vezi si tu prin ce tabele mai e folosit Data Element-ul SX_FORMAT, poate gasesti, totusi, niste tabele similare cu ale mele.
|
|
| Sus |
|
 |